A XVIII. század végén Jeremy Benthamnak támadt egy különös ötlete. Mi lenne, ha mérhető lenne a boldogság, mi lenne ha számokkal ki tudnánk fejezni? A boldogság mértékegységét hedonnak nevezte el. Eljátszott a gondolattal, vajon mekkora örömöt okoz az embernek egy hideg sör a tóparton. Meg akarta mérni, mit jelent egy ember számára a jókedv, a boldog időtöltés. Az elmélkedést tettek követték. Jeremy Bentham sörfőző lett. Úgy gondolta ez a tökéletes módja annak, ha a boldogság felé vezető utat akarja megtalálni.

A valóságban a Hedonnál művészetként tekintünk a sörfőzésre. Nekünk ez jelenti a boldogságot. Balaton parti márkaként szeretnénk megosztani ezt az örömöt szerte a világon. A Clearwaterrel való egyesülésünk új utakat nyitott meg. Új feladatok, új kihívások várnak ránk, mely során számos kiváló sörkészítővel közösen szeretnénk szintet lépni abban, amiben a legjobbak szeretnénk lenni: az embereknek boldog pillanatokat szerezni.

Olyan söröket készíteni, amelyekkel segítünk átélni a szép pillanatokat, átvészelni a nehéz perceket. A boldogságért nem kell messzire menni. Elég egy hideg sör a családdal és a barátokkal a tóparton és máris tökéletesnek látjuk a világot.

Nekünk ezek a pillanatok jelentik a sikert, és hogy ezt elérjük, a világ legjobb sörfőzőivel és főzdéivel működünk együtt a jövőben, hogy még egyedibb ízvilágot hozzunk létre a számotokra. Nem Jeremy Bentham főzte az első Hedon sört, de ha ma megkóstolná, biztosan boldoggá tenné, és kérne még egyet. Minket boldoggá tesz, reméljük, hogy titeket is!

Mindaz, amit a söreinkkel át szeretnénk adni, belesűríthető a hedonizmus életszemléletbe, mely a mi olvasatunkban egy olyan életforma, amiben az ember tudatosan élvezi az olyan alapvető tevékenységet is, mint az evés-ivás.