Apartman házirend

Kedves Vendégeink!


Mi azon fáradozunk, hogy pihenésetek ideje alatt jól érezzétek magatokat náluk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy semmilyen körülmény ne zavarja nyugalmatokat. Ha ezen törekvésünk ellenére bármi zavaró tényezőt észleltek, amivel elégedetlenek vagytok, kérjük, jelezzétek felénk. A szálláshely és a berendezési tárgyak állagának, rendjének, tisztaságának fenntartása érdekében kérjük, tartózkodjatok minden olyan tevékenységtől, amelyet saját otthonotokban sem tennétek.

Bejelentkezés / Kijelentkezés:
1. Az apartmanok az érkezés napján 14.00 órától az elutazás napján délelőtt 10.00 óráig állnak rendelkezésre.
2. A lefoglalt időpont idő előtti elutazása esetén szállásdíjat nem térítünk vissza.
3. A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetik vendégeink igénybe.
4. Kérjük, hogy bejelentkezéskor a regisztrációs űrlapot töltsétek ki, melynek adatait kollégánk az okmányaitok alapján egyezteti.
5. A Vendégeink látogatót csak és kizárólag előre egyeztetve, beleegyezésünkkel fogadhatnak.

Parkoló használat:
1. A parkoló kamerával védett. A behajtó és a parkoló területén a mindenkori KRESZ szabályok vannak érvényben. A megengedett sebességhatár 5 km/h.
2. Apartmanonként, szobánkként egy parkoló ingyen biztosított a Vendégek számára.
3. A kocsi behajtónál a kapu gombnyomásra elektromosan nyílik, illetve automatikusan záródik. Befelé jövet a recepción lehet kérni a kapu kinyitását. Kihajtásnál a kapu előtt, baloldalon, a megjelölt helyen történő megállás után a kapu automatikusan kinyílik.
4. A parkoló területén nem lehet a gépjárművön nagyobb szerelést, karbantartást végezni. Kisebb javítás, karbantartás megengedett mindaddig, míg a terület tisztasága nem veszélyeztetett.

Fizetés:
1. A szállás fizetése előre utalással történik a foglaláskor (teljes összeg).
2. A helyben történő fogyasztás vagy szolgáltatás (minibár, sör, bicikli bérlés) kiegyenlítése történhet SZÉP kártyával, bankkártyával vagy készpénzzel.

Dohányzás:
1. A dohányzás és a nyílt láng használata az épületen belül szigorúan TILOS!
2. Csak a kijelölt helyeken szabad a dohányzás!
3. Tisztelettel megkérjük dohányzó Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron, és az apartmanok teljes területén a csikkeket ne szórják el, hanem azokat összegyűjtve a szemetesekbe helyezzék.
4. Amennyiben a be nem tartott jogszabály miatt intézkedés történik a szállásadóval szemben úgy annak költségét a jogsértő köteles megtéríteni.
5. Ez az intézkedés feljelentést és egyéb eljárást vonhat maga után.

Szobák, berendezési tárgyak használata:
1. Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! Az apartmanok berendezését és felszerelését, beleértve a törölközőket, plédeket, ágyneműt stb. a házból kivinni tilos!
2. A bútorokat átrendezni kizárólag a tulajdonos beleegyezésével lehet.
3. Távozáskor az apartmanokat átnézzük és az esetleges károk okozása esetén, az ebből fakadó költségeket a vendéggel a helyszínen megtéríttetjük.
4. Az apartmanokba gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot, közlekedési eszközöket (kerékpár, motor stb.) tilos bevinni, tárolni.
5. Amikor elhagyjátok az apartmant, minden esetben kérjük, ügyeljetek rá, hogy a klíma, villany le legyenek kapcsolva, illetve a vízcsapok el legyenek zárva.
6. Bármilyen meghibásodást észleltek, kérjük azonnal jelezzétek, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.
7. Az átadott szobakulcsok elvesztése esetén a Vendég haladéktalanul köteles jelezni, illetve az ezzel járó költségeket megtéríteni (ajtó kinyitás, zárcsere stb.)

Étkezés:
1. Az apartmanok jól felszerelt konyhával rendelkeznek, ahol lehetőség van egyszerű ételek elkészítésére.
2. A mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat.
3. Kérjük, a szobákban ne étkezzenek, ezt csak a konyhában, és az étkezőben tegyék!

Takarítás:
1. Az apartmanokat a Vendégek tisztán, kitakarítva veszik át, amennyiben probléma merül fel a tisztasággal jelezzétek felénk, hogy orvosolni tudjuk a problémát. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Ittlétetek alatt takarítást nem végzünk.
2. A szemetet az arra kijelölt szemetesbe kérjük elhelyezni.

Tűzvédelem:
A tűzvédelmi szabályzatot minden Vendég köteles betartani. A menekülési útvonal ábrája a folyóson megtalálható.

Szolgáltatások:
1. A Vendégek részére a parkoló ingyenes. (murvás zárt)
2. A wifi használat ingyenes melynek jelszavát megadjuk az érkezéskor.
3. Az apartmanokban található hűtőbe finom söreinket készítjük be. Az elfogyasztott mennyiséget távozáskor tudjátok fizetni. Amennyiben nem kéritek ezt a bekészítést, kérlek jelezzétek felénk.
4. A játszótér és a homokos röplabdapálya ingyen használható, de csak saját felelősségre. 10 év alatti gyermek csak szülői felügyelettel használhatja.
5. Minden apartman rendelkezik klímával. Kérjük nyitott erkélyajtó, ablak esetén kapcsoljátok le a klímát.
6. Háziállatot fogadunk, de kérünk bennetek, hogy ezt előre jelezzétek. Kérjük, hogy gondos gazdiként figyeljetek kis kedvenceitekre, az együttélés szabályait betartva.

Egyéb:
1. Kérjük, hogy távozás előtt alaposan nézzétek át az apartmanokat. Az itt felejtett értékeket 3 hónapig áll módunkban megőrizni, s amennyiben jelzitek felénk, a megadott időponton belül a megadott címre postázzuk utánvéttel.
2. A Vendégek és a szomszédok nyugalmának biztosítása miatt, az apartmanokban 22.00 – 08.00 óra között tilos hangoskodni, zenélni vagy zenét hallgatni.
3. Felhívjuk figyelmeteket, hogy a szállásadónak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, parkolóban keletkezett sérülések stb.).
4. A szállásadó fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a szállásról azonnal eltávolítja.

Kellemes pihenést kíván a Hedon Team!