Ismerj meg minket

Kiváncsi vagy kik állnak a HEDON sörök mögött? Hogyan alakultunk és mit gondolunk a világról? 

Érdekel mivel várunk Benneteket a balatonvilágosi főzdénkben?

Görgess lejjebb és kerülj közelebb hozzánk.

Történetünk

A Hedon eleinte vándorsörfőzdének indult, három gerilla sörfőző alapította 2014-ben.

Balatonvilágoson találtak épületet saját főzdéjükhöz, ahol 2015. augusztusában elindult a sörfőzés, az országban akkor egyik legmodernebbnek számító kisüzemi sörfőzdében.

Az első főzés egy Credo Smash IPA volt, majd követték őt a sorozat többi tagjai és innentől nem volt megállás.

Jött a HEDON két zászlóshajója, Charlie Firpo és Johnny Firpo, majd berobbant Helmut egy strandpacskerben, az Indian Summer és az ananászos IPA Colada. A sort pedig a morcos Szergej és az előkelő Katalin cárnő zárta. 

Büszkeségünk és egyben legbalatonibb sörünk, a frissen habzó Balatonvilágosi Pilsner, melyet szinte nincs olyan vendéglátó egység a Balaton partján, ahol ne kóstolhatnánk meg.

A balatonvilágosi közösségi tér

Gondoltunk egy merészet és sörfőzdéből találkozási ponttá alakítottuk balatonvilágosi sörhadiszállásunkat. 

A Hedon Főzdepark nem csupán egy sörfőzde kerthelyiséggel, hanem a Balaton egyik legszebb találkozási pontja, egy igazi közösségi tér, ahonnan páratlan kilátás nyílik a Balatonra, ahol ugyanolyan jól érzi magát a kilenc éves Sárika és a hatvankilenc éves Sári néni. 

Ez egy olyan hely, ahol minden fűzöldben, borostyánsárgában, búzaszőkében vagy égszínkékben pompázik, ahová minden sörrajongó ellátogat egyszer a teljes házanépével vagy éppen nélkülük.

Társadalmi felelősségvállalás

We’re Taxing Ourselves

A HEDON a teljes bevételének 1%-át egy környezetvédelemmel foglalkozó nonprofit  alapítványnak utalja át, amely világszerte a bolygó levegő, föld és víz minőségének megóvásáért dolgozik. 

https://www.onepercentfortheplanet.org/

Strandröplabda pálya

Hol találod a legjobb strandröpladba pályát a Balatonnál?

Hát Balatonvilágoson a Hedon Sörfőzde udvarán! Gyönyörű panoráma mellett játszhatsz a meleg homokban, és mi nem engedjük, hogy kiürüljön a poharad!

Várunk Téged is!