HEDON PLAYGROUND
BALATONVILÁGOS

HEDON BAZILIKA TAPROOM
BUDAPEST, SAS UTCA 25.

FESZTIVÁL KARSZALAG = 1 POHÁR BALATONVILÁGOSI
A HEDON PLAYGROUNDON
(Augusztus 31-ig)

SÖREINK

ÜDVÖZLÜNK BALATONVILÁGOSI SÖRHADISZÁLLÁSUNKON!

Nézd meg közelről, hogyan palackozzuk tradicionális, kézműves technológiával készült Hedonságainkat; és a saját szemeddel láthatod, milyen elkötelezett hívei vagyunk a minőségnek. Ráadásul személyesen is találkozhatsz azokkal, akiknek szenvedélye nélkül mindez nem valósulhatna meg. Velünk. És mitől lesz teljes az élmény? Kóstold végig különleges söreinket – és megtudod.
Egy sörgyártúra időtartama: 30 perc. Közben végigkóstolhatod a Hedon söröket. A túrán bárki résztvehet – kortól, nemtől függetlenül!
Workshopok, sörgyár látogatások és egyéb rendezvények
Megdupláztuk a komlót és malátát, így lett a Hedon Imperial Indian Pale Ale. Hamarosan a polcon is megtalálod!

Bazilika Taproom

http://www.hedon.hu/wp-content/uploads/2018/08/hedon-etlap-final-1.jpg
http://www.hedon.hu/wp-content/uploads/2017/05/Tony-900-compress.png

SZERETJÜK, AMIT CSINÁLUNK. MINDEN ÉRTELEMBEN.

HEDON FILOZÓFIA

A 18-19. század fordulóján Jeremy Bentham (1748-1832) angol jogtudós és filozófus – az angolszász etika meghatározó elméletének, az utilitarizmusnak egyik szellemi atyja – arra a kérdésre próbált választ találni: vajon hogyan mérhető az ember boldogsága? Hogy meg tudja határozni, mennyi örömmel jár egy adott tevékenység, megalkotta a “Hedon” mértékegységét. Bentham képlete roppant egyszerű: minél nagyobb értéket mutat a Hedon skálánk, annál boldogabbak vagyunk.

Mi a Hedon Sörfőzdénél egy egyszerű filozófiai tételt követünk, ami meghatározza kézműves söreinket és megcsillan benne egész világképünk, sörkészítő kultúránk esszenciája:

“Minden tevékenységünket az a határozott szándék vezérli, hogy a legtöbb boldogságot adjuk ne csupán magunknak, de mindenki másnak is.”

Reméljük, finom és különleges kézműves söreinkkel neked is tudunk segíteni, hogy barátaid, családtagjaid társaságában átélhesd a legnagyobb boldogságot. Ezért rendezünk különleges partikat, és vagyunk jelen a legtöbb hazai és közép-európai fesztiválon – de találkozhatsz velünk egyéb rendhagyó, örömteli rendezvényeken is.

Pihend ki a nap fáradalmait egy jó Hedon kézműves sörrel akár a családod, akár a barátaid társaságában; és ne foglalkozz vele, hogy tűző napsütés vár a tóparton, vagy perzselő melegben csábítanak a strand hullámai. Egy jéghideg sör ilyenkor mindig jólesik. És az első korty után nem tudsz már nekünk ellenállni.

Mi szeretjük a söreinket. Örömünket leljük bennük. Bízunk benne, hogy számodra is elhozzák a boldogságot.

MARADJ CSAPKÖZELBEN

Értesülj a legfrissebb hedonista újdonságokról: milyen események, fesztiválok, új sörök várnak rád…
http://www.hedon.hu/wp-content/uploads/2017/05/volleyball.png

Törzshelyünk
Balatonvilágos, Balaton HU

Látogass el hozzánk!

Vagy találd meg a hozzád legközelebbi Hedon söröket! A Sörvadász segít benne!

HEDON PLAYGROUND: Nyitás 2018 Június

Gyere és élvezd a sörfőző látogatást, a strandröplabdázást a homokban és a nagyszerű napozó teraszunkat!