Ismerj meg minket

Kiváncsi vagy kik állnak a HEDON sörök mögött? Hogyan alakultunk és mit gondolunk a világról? 

Érdekel mivel várunk Benneteket a balatonvilágosi főzdénkben?

Görgess lejjebb és kerülj közelebb hozzánk.

Történetünk

A Hedon eleinte vándorsörfőzdének indult, három gerilla sörfőző alapította 2014-ben.

Balatonvilágoson találtak épületet saját főzdéjükhöz, ahol 2015. augusztusában elindult a sörfőzés, az országban akkor egyik legmodernebbnek számító kisüzemi sörfőzdében.

Az első főzés egy Credo Smash IPA volt, majd követték őt a sorozat többi tagjai és innentől nem volt megállás.

Jött a HEDON két zászlóshajója, Charlie Firpo és Johnny Firpo, majd berobbant Helmut egy strandpacskerben, az Indian Summer és az ananászos IPA Colada. A sort pedig a morcos Szergej és az előkelő Katalin cárnő zárta. 

Büszkeségünk és egyben legbalatonibb sörünk, a frissen habzó Balatonvilágosi Pilsner, melyet számos vendéglátó egységben megkóstoltahunk a Balaton partján.

A balatonvilágosi közösségi tér

Gondoltunk egy merészet és sörfőzdéből találkozási ponttá alakítottuk balatonvilágosi sörhadiszállásunkat. 

A Hedon Főzdepark nem csupán egy sörfőzde kerthelyiséggel, hanem a Balaton egyik legszebb találkozási pontja, egy igazi közösségi tér, ahonnan páratlan kilátás nyílik a Balatonra, ahol ugyanolyan jól érzi magát a kilenc éves Sárika és a hatvankilenc éves Sári néni. 

Ez egy olyan hely, ahol minden fűzöldben, borostyánsárgában, búzaszőkében vagy égszínkékben pompázik, ahová minden sörrajongó ellátogat egyszer a teljes házanépével vagy éppen nélkülük.

Miért érdemes ellátogatnod hozzánk?

Tavasztól őszig nyitva tartó taproom, gyönyörű kilátás, babzsákfotelek, kültéri játékok, hétvégi rendezvények, filmvetítések és még sorolhatnánk. 

Aktuális programjainkért kövesd Facebook oldalunkat.

 

Strandröplabda pálya

Hol találod a legjobb strandröpladba pályát a Balatonnál?

Hát Balatonvilágoson a Hedon Sörfőzde udvarán! Gyönyörű panoráma mellett játszhatsz a meleg homokban, és mi nem engedjük, hogy kiürüljön a poharad!

Várunk Téged is!